Om mig

Jag är utbildad kraniosakralterapeut av Jörgen Tranberg.

Jag har min praktik på det vackra Alnö, där jag även arbetat som lärare.

Numera är jag sedan augusti 2018 glad pensionär! Jag har förmånen av att ha flera av mina barnbarn boende i Sundsvall, och dom kan jag nu umgås med mer flitigt än tidigare. Jag har också ett stort intresse i trädgården, som jag njuta av varje dag.

Att jag kom att utbilda mig till kraniosakral terapeut berodde på mina egna besvär med en krånglande rygg, trötthet och ett ständigt smärttillstånd i kroppen. Jag kommer ihåg hur förtvivlat och tröstlöst allting kändes innan jag visste att det fanns något som hette Kraniosakral terapi och hur jag vissa dagar knappt orkade ur sängen. När så en väninna berättade om att hon varit på ett föredrag om Kraniosakral terapi, så var det början på en ny tillvaro, på flera sätt!

Under mina tre första behandlingar hände inte alltför mycket, så min terapeut var fundersam på om vi skulle fortsätta behandlingarna, men denna tvekan var som startskottet för min kropp, vid nästa kraniosakralbehandling började det verkligen hända mycket i kroppen. Hur jag känner mig idag finns ingen liknelse med hur det var innan jag påbörjade mina behandlingar. Jag har på ett mycket konkret sätt fått det bevisat för mig, att Kraniosakral terapi hjälper kroppen till självläkning!

När jag kände vilken skillnad behandlingen gjorde för mig, ville jag ge andra samma möjlighet att kunna få hjälp, så jag beslutade mig för att utbilda mig till kraniosakralterapeut.

Eftersom jag under så stor del av mitt liv arbetat med barn och ungdomar, månar jag extra mycket om dessa grupper. Många barn och ungdomar har idag problem med koncentration, hypo- eller hyperaktivitet och minnesstörningar, problem som går att behandla, så min förhoppning är att karaniosakral terapi ska bli tillgänglig för dessa grupper och en dag bli lika självklar som t.ex. tandvården är i dag.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)